eXlab media lab Sapir

אנו עומדים בפני עידן בו חללי עבודה משותפים טובעים את חותמם בפני החברה, התעשייה ועולם העיצוב. מתוך תנועה חדשה זו פנתה אלי מכללת ספיר ברצון להסב חלל ספרייה מרכזי במתחם המכללה למרכז מחקר ומידע השואב השראה מתרבות החללים המשותפים ועל כך גם רצון לחזק קונספט זה בתכנון ועיצוב המקום. מטרת המעבדה היא לאפשר פלטפורמה לסטודנט החוקר לעבוד מתוך סביבת עבודה צעירה, דינמית ועדכנית, המעודדת מחשבה יצירתית, עבודת צוות, דיאלוג ושיתוף. בעת תכנון ועיצוב המתחם, עמד בפני השיח שבין הגדרת חללי עבודה אישיים אל מול חללי עבודה משותפים. איך יוצרים מצד אחד דינמיקה של עבודה ורסטילית ואינטראקטיבית ומצד שני את התשתית הדרושה לעבודה עצמאית מרוכזת. תהליך תכנון ועיצוב הפרויקט נפרש על יותר משנתיים, וכלל פיתוח וליווי מלא של הסטודיו משלב בניית הקובץ ועד של הביצוע הסופי בשטח.
צילום : ido adan photography
סטיילינג : Amir Masht